Δευτέρα, Μαΐου 12, 2008

Νίκη Champions League o Παναθηναϊκός, έμφραγμα η ΑΕΚ στο 90'!



Ο Παναθηναϊκός παίζοντας σε μια κατάμεστη Λεοφώρο κατάφερε να ωικήσει τον Άρη με 3-1. Ο Καραγκούνης ήταν εκπληκτικός για μιά ακόμη φορα φέτος καταφέρνοντας να σκοράρει τα 2 απο τα 3 γκόλ που έβαλε ο Παναθηναίκός στο παιχνίδι!

Ο ΠΑΟ μετά από την νίκη του στο σημερινό παιχνίδι και την γκέλα της ΑΕΚ στην Νέα Σμύρνη εξασφάλησε την δέυτερη θέση και το εισητήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Για τον ΠΑΟ σκόραραν ο Καραγκούνης στο 56' και το 63' και ο Εντόι στο 62', ενώ για τον ΑΡΗ μείωσε το σκορ στο 73' ο Ζεντίλ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρας)
Βοηθοί διαιτητή: Γούκος Δ. (Ηπείρου), Τάτσης Δ. (Ηπείρου)
Κίτρινες: Ποστίγκα / Πρίττας, Κουλοχέρης
Κόκκινη: -

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, Σιμάο, Μάτος, Καραγκούνης (69' Ποστίγκα), Δημούτσος (67' Νίνης), Ιβανσιτς, Μανούτσο (14' λ.τρ. Ν' Ντόι).

Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Κουλοχέρης, Ρονάλντο (67' Γκαρσία), Κόκε (67' Παπάζογλου), Σιστόν (85' Κάλβο), Σανσόν, Αουρέλιο, Ζεντίλ, Γιάχιτς, Πρίττας, Βαγγελή


Έμφραγμα για την ΑΕΚ στο 90' όπου ισοφαρίστηκε από τον Πανιώνιο και κατέλαβε την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα και την άφησε εκτός Champions League

Η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στη Νέα Σμύρνη στο πρώτο ημίχρονο, με τους Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο να κάνουν το 2-1 μετά το αρχικό γκολ του Φερνάντες στο 20', ωστόσο δεν ήταν γραπτό για τον "Δικέφαλο" να πάρει το "τρίποντο" και να διεκδικήσει την 2η θέση σε ματς-τελικό με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη .Και αυτό γιατί λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Μανώλης Σκούφαλης, με τον εξαιρετικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μέσο του Πανιωνίου να "επιβραβεύεται" για τη συνολική απόδοσή του στο 90ο λεπτό, όταν με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και μετά από σύγχυση στην "κιτρινόμαυρη" περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μορέτο "γράφοντας" το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πανιώνιος (Λίνεν): Κρέσιτς, Κουτσόπουλος, Χετεμάι (84' Καπετάνος), Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Σκούφαλης, Φερνάντεζ, Μάκος, Βάγκνερ (73' Σιαλμάς), Γουνδουλάκης (64' Μανιάτης), Τζιμπούρ

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Μορέτο, Μπούρμπος, Πλιάτσικας, Άλβες, Ασκάρατε, Ριβάλντο (64' Μαντούκα), Κονέ, Καφές, Ράμος, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (79' Λαγός)

Κίτρινες κάρτες: Κρέσιτς, Βάγκνερ, Χετεμάι, Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Μπούρμπος, Καφές, Πλιάτσικας (90' Παυλής), Κονέ, Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες κάρτες: Μαϊστόροβιτς (Πανιώνιος), Καφές (ΑΕΚ)

Διαιτητής: Πολατιάν

Βοηθοί: Βλάχος, Μπιτσίδης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oi aparo me ti bakla!!!!!!!!
kali doulia