Δευτέρα, Μαΐου 19, 2008

«Βόμβα» Ρικέλμε o ΠΑΟ!



Ο,τι δεν κατάφερε να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Σαβιόλα, προσπαθεί να το πετύχει με τον Χουάν Ραμόν Ρικέλμε! Έγκυρες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έκαναν κρούση στον Αργεντινό προσφέροντας στον ίδιο το ποσό των 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο!
Την πρόταση μετέφερε ο Γιάσμιγκο Βέλιτς στον μάνατζερ του διάσημου άσου, στο διάστημα της παραμονής του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ στην Αγγλία (παρακολούθησε σεμινάριο με θέμα «επιστήμη και ποδόσφαιρο»).

Ο Ρικέλμε δέχτηκε να επιστρέψει τον περασμένο Δεκέμβριο στην Μπόκα Τζούνιορς(πλήρωσε 12 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει) με λιγότερες από τις μισές αποδοχές, συγκριτικά με το παχυλό του συμβόλαιο στη Βιγιαρεάλ (περίπου 2,6 εκ. ευρώ τον χρόνο) και υπόγραψε συνεργασία έως το καλοκαίρι του 2010.

Ο Παναθηναϊκός, για να πετύχει αυτό που μοιάζει με «θαύμα», πρέπει να πείσει τον παίκτη να γυρίσει στην Ευρώπη, την Μπόκα να τον παραχωρήσει με δανεισμό και ποντάρει στην καλύτερη προσφορά που είχε ποτέ ο παίκτης (στο συμβόλαιό του)...

Οι «πράσινοι» ανεβάζουν τον πήχη και στην περίπτωση του Ιβανσιτς! Για την αγορά του παίκτη, ίσως και σήμερα (18/5), καταθέσουν βελτιωμένη προσφορά στη Σάλτσμπουργκ, ύψους 1.5 εκ. ευρώ! Ενας άλλος Αργεντινός που απασχολεί το «τριφύλλι» είναι ο Πάμπλο Πιάτι, 19 χρόνων, μέσος της Εστουντιάντες και όχι (σε αυτό τον βαθμό), ο συνονόματός του, 23χρονος Ινάσιο Πιάτι της Γιμνάσια Λα Πλάτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: