Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2008

Πακέτο Εθκέρο και Παβόν !

Χθές το βράδυ, Κόκκαλης, Βαλβέρδε και Χρυσικόπουλος συζητούσαν επί τέσσερις ώρες θέματα μεταγραφών, με την πρώτη θέση στη σχετική λίστα να καταλαμβάνει ο Εθκέρο.

Το κυριότερο από αυτή τη συνάντηση είναι πως αποφασίστηκε η ομάδα να κινηθεί για την απόκτηση 4-6 παικτών αυτή την περίοδο με τρεις παίκτες στον άξονα (στόπερ, ανασταλτικός μέσος, σέντερ φορ) να θεωρούνται αναγκαίοι, ενώ είναι πολύ πιθανό να ενταχθούν στο δυναμικό των Πειραιωτών και άλλοι τρεις παίκτες, που θα καλύπτουν: μία θέση στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, μία στο κέντρο και μία κάτω από την εστία.

Ο Σάντι Εθκέρο έμεινε ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα, και απ' ότι φαίνεται ο παίκτης είναι πολύ θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα . Αξίζει να σημειωθεί πως τα ρεπορτάζ των ισπανικών εφημερίδων θεωρούν δεδομένη την μετακίνηση του 31χρονου άσου στον Ολυμπιακό αλλά αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

Ο δεύτερος κατά σειρά στόχος των "ερυθρολεύκων" από την Ισπανία είναι ο Φρανσίσκο Παβόν. Ο 28χρονος Ισπανός κεντρικός μπακ παραχωρείται από την Σαραγόσα , σε περίπτωση που η ομάδα της Αραγονίας ικανοποιηθεί στο οικονομικό (ζητάει περίπου 800.000 ευρώ) και με δεδομένο πως ο Βαλβέρδε έχει εκφραστεί θετικά για την αξία του παίκτη τότε είναι πολύ πιθανό να έρθει "πακέτο" με τον Εθκέρο στους Πειραιώτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: