Κυριακή, Ιουνίου 15, 2008

"Πρόταση για Εντού", γράφουν οι Ισπανοί


Ο Εντού βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη και ακριβή περίπτωση. Εφημερίδα της Ανδαλουσίας έγραψε το Σάββατο (14/6) πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μπέτις για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπέτις, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στον 29χρονο επιθετικό προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμύρια ευρώ (καθαρά χρήματα). Ο άσος της ισπανικής ομάδας έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Τα μεταγραφικα του Ολυμπιακού.......

*Εθκέρο και Παβόν θεωρούνται τελειωμένες περιπτώσεις για τον Ολυμπιακό, που λογικά θα τους αποκτήσει.

*
Κλαμπ Αμέρικα καλεί Λεντέσμα. Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα είναι ο πρώτος μετεγγραφικός στόχος της Κλαμπ Αμέρικα, σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής.

*Ο Ντιόγο εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Πάντως, ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Πορτουγκέζα είναι πανάκριβος.

*Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κατά πάσα πιθανότητα, θα παραμείνει στον Άρη. Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν θεωρούν ακόμα χαμένη τη συγκεκριμένη υπόθεση. Τουλάχιστον, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα σε παίκτη και Άρη...

*Καλές οι μετεγγραφές, όμως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο κοιτάνε και τις αποχωρήσεις... Σύντομα, θα υπάρξουν εξελίξεις και στο συγκεκριμένο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: