Τρίτη, Ιουνίου 10, 2008

Ισπανία-Ρωσία , Ελλάδα-Σουηδία











Ισπανία-Ρωσία

Ενα γκολ του... καταραμένου Χουάν Κάρλος Βαλερόν (από τότε έχει να αγωνιστεί σε φουλ ρυθμούς) είχε χωρίσει τις δύο ομάδες στην 1η αγωνιστική των ομίλων της τελικής φάσης του θεσμού το 2004. Φέτος, στο Euro 2008, Ισπανία και Ρωσία συγκρούονται ξανά στο πρώτο τους παιχνίδι και η λογική λέει ότι και πάλι οι λεπτομέρειες μπορούν να αναδείξουν νικητή.

Πιθανές Συνθέσεις:
Ισπανία: Κασίγιας, Ράμος, Πουγιόλ, Μαρτσένα, Καπντεβίλα, Σένα, Τσάβι, Ινιέστα, Σίλβα, Βίγια, Τόρες
Ρωσία: Ακινφέεφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Α. Μπερεζούτσκι, Ανιούκοφ, Κολόντιν, Μπίστροφ, Ζιρίανοφ, Σέμακ, Μπιλιαλέτντινοφ, Παβλιουτσένκο

Διαιτητής: Κόνραντ Πλάουτζ (Αυστρία)
Βοηθοί: Εγκον Μπερόιτερ (Αυστρία), Μάρκους Μάιρ (Αυστρία)
Γήπεδο: Τιβόλι Νόι (Ινσμπρουκ, Αυστρία)























Ελλάδα-Σουη
δί α

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ελλάδα
αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Euro 2008, αντιμετωπίζοντας στις 21:45 τη Σουηδία στο Σάλτσμπουργκ, για τον Δ' όμιλο. Πανέτοιμη για τη νέα πρόκληση η Εθνική μας ομάδα.

Τέσσερα χρόνια μετά τον θρίαμβο στα γήπεδα της Πορτογαλίας, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει ξανά το παρών σε μία μεγάλη διοργάνωση, ωστόσο αυτή τη φορά υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Οχι μόνο στο ρόστερ της Εθνικής, αφού η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει κερδίσει τον σεβασμό και την προσοχή όλων.

Πιθανές Συνθέσεις:
Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Δέλλας, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Χαριστέας, Γκέκας
Σουηδία: Ισακσον, Στουρ, Μέλμπεργκ, Χάνσον, Νίλσον, Λίντεροτ, Σέλστρεμ, Σ.Λάρσον, Λιούνγκμπεργκ, Χ.Λάρσον, Ιμπραΐμοβιτς

Γήπεδο: Βαλς-Ζίντσενχαϊμ, Σάλτσμπουργκ
Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: