Πέμπτη, Ιουνίου 05, 2008

Κυπριακή πρόταση στον Ντάβιντς!


Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως κυπριακός σύλλογος επέδειξε επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ολλανδού μέσου Έντγκαρ Ντάβιντς. Το "πιτ-μπουλ" μάλιστα κάθε άλλο παρά φέρεται να αδιαφόρησε με τη σχετική πρόταση που του έγινε.

Ο λόγος είναι ότι αυτή την περίοδο έχει προτάσεις μόνο από ομάδες στην Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν θέλει να απομακρυνθεί πολύ από την Γηραιά Ήπειρο. Ο Ντάβιντς, που κατάγεται από την Ολλανδία κι έχει σπίτι και στην Ιταλία, δεν βλέπει με θετικό φακό το ενδεχόμενο να κάνει υπερατλαντικά ταξίδια.

Όσο για την ενδιαφερόμενη ομάδα, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες. Με βάση τη λογική, ωστόσο, μόνο ένας από τους τέσσερις μεγάλους κυπριακούς συλλόγους (Ανόρθωση, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας) θα μπορούσε να κάνει προσφορά σ΄ αυτόν τον παίκτη.

Σημειώνουμε, πάντως, πως μια από τις ομάδες που ψάχνουν για μέσο είναι η Ανόρθωση. Βέβαια, ο Κετσπάγια χρειάζεται επιτελικό μέσο και ο Ντάβιντς στην καριέρα του είχε κυρίως ανασταλτικό ρόλο στη μεσαία γραμμή. Παρ΄ όλα αυτά, η ποιότητά του είναι τέτοια που του επιτρέπει να παίξει κι ως επιτελικός μέσος, ιδιαίτερα σε ένα πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας.

Τη λήξασα σεζόν, ο 35χρονος Ντάβιντς αγωνιζόταν στον Άγιαξ, με τα χρώματα του οποίου είχε 14 συμμετοχές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: