Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2008

Ντούντα, Όσκαρ, Ντούσερ για Θρύλο!


Δόθηκαν από την ΠΑΕ τα 3 ονόματα τα οποία απασχολούν και είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού. Οι 3 εκλεκτοί είναι: Ο Ντούντα , ο Όσκαρ και ο Ντούσερ.

Έκλεισε ο Ντούντα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σεβίλλη ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα τόσο με τους Ανδαλουσιανούς, όσο και με τον Ντούντα και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή.

Ο Ντούντα ή Σέρχιο Πάουλο Μπαρμπόσα Βαλέντε όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1980 στο Οπόρτο, αγωνίζεται στην Σεβίλλη.
Είναι από τους πιο τεχνικούς παίκτες της Πριμέρα Ντιβισιόν, έχοντας πολύ καλή σέντρα και στημενά.

Ο Ντούσερ που είχε ακουστεί τα περασμένα χρόνια τόσο για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού έχει γεννηθεί στις 22 Μαρτίου του 1979 και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Είναι γνωστός για την δυναμική του παρουσία στην μεσαία γραμμή. Η φάση που έχει σημαδέψει την καριέρα του είναι το σκληρό του μαρκάρισμα πάνω στον Ντέιβιντ Μπέκαμ που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του ο Άγγλος διεθνής.

Ο Όσκαρ Γκονζάλες Μάρκος έχει γεννηθεί στις 12 Νοεμβρίου του 1982 στην Σαλαμάνκα και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ, κάνοντας ντεμπούτο στην αναμέτρηση της Μπιλμπό στις 14 Οκτωβρίου το 2001 (4-1 νίκησε η Βαγιαδολίδ). Καθιερώθηκε στην ομάδα τη σεζόν 2002-03 ενώ την επόμενη σεζόν (2004) πήρε μεταγραφή για την Σαραγόσα και ήταν από τα βασικά της στελέχη.

Ο Ντούντα εν δράσει



Ο Ντούσερ εν δράσει


Ο Όσκαρ εν δράσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: