Τετάρτη, Ιουνίου 18, 2008

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ,ΣΟΥΗΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ


















ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ


Η αυλαία των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2008 πέφτει απόψε το βράδυ. Σήμερα (21:45) στο "Βαλς Σίζενχαϊμ" απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ομίλου, την Ισπανία, το έργο της ομάδας του Ότο Ρεχάγκελ είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στον όμιλο, πετυχαίνοντας παράλληλα και τα πρώτα τους γκολ!

Με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα...
Ο Ότο Ρεχάγκελ αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με αρκετές αλλαγές. Ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται να τοποθετήσει στα άκρα της άμυνας τους Σπυρόπουλο και Βύντρα. Στο προχθεσινό δίτερμα (οχτώ εναντίον οχτώ, λόγω απουσιών), τη μία ομάδα αποτελούσαν οι Νικοπολίδης, Αμανατίδης, Γκούμας, Άντζας, Μπασινάς, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας, Τζιόλης και Πατσατζόγλου, ενώ την άλλη απάρτισαν οι Τζόρβας, Δέλλας, Κυργιάκος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σαμαράς, Γιαννακόπουλος και Λυμπερόπουλος.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκέκας, Χαλκιάς, Τοροσίδης, Σεϊταρίδης και Καραγκούνης, οι οποίοι δεν αναμένεται να παίξουν σήμερα. Με σφίξιμο στη γάμπα αποχώρησε ο Χρήστος Πατσατζόγλου πριν από το τέλος της προπόνησης και πιθανότατα θα χάσει και εκείνος τον αγώνα με τους Ίβηρες.

Οι πιθανές συνθέσεις

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Βύντρα, Κυργιάκος, Γκούμας, Σπυρόπουλος, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς

Ισπανία: Ρέινα, Αρμπελόα, Αλμπιόλ, Χουανίτο, Ναβάρο, Αλόνσο, ντε λα Ρεδ, Ινιέστα, Γκαρθία, Φάμπρεγκας, Γκουίθα



Γήπεδο
: Βαλς-Σίζενχαϊμ (Σάλτσμπουργκ, Αυστρία)
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Βοηθοί: Ντάρεν Καν, Μίκαελ Μάλαρκεϊ (Αγγλία)


ΣΟΥΗΔΙΑ-ΡΩΣΙΑ

Με έπαθλο τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO 2008 θα αναμετρηθούν απόψε (21:45) στο Ίνσμπουργκ, Ρωσία και Σουηδία, στο πλαίσιο της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του Δ' ομίλου της διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες έχουν από μια νίκη (επί της Ελλάδας) και από μια ήττα (από την Ισπανία) και θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την πρόκριση.

Για την Ρωσσία επιστρέφει ο Αρσάβιν ενώ για τη Σουηδία αμφίβολος βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΡΩΣΙΑ (Γκους Χίντινκ): Ακινφέεφ, Ανιουκόφ, Κολόντιν, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Σέμακ, Τορμπίνσκι, Ζιριάνοφ, Σεμσόφ, Αρσάβιν, Παβλιουτσένκο.

ΣΟΥΗΔΙΑ (Λαρς Λάργκεμπακ): Ίσακσον, Αλεξάντερσον, Μέλμπεργκ, Χάνσον, Νίλσον, Ελμάντερ, Σβένσον, Άντερσον, Λιούνγκμπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς, Λάρσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: