Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2008

ΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ "ΡΕΖΕΡΒΕΣ" ΑΠΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ


Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει ο Ότο Ρεχάγκελ την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην Ισπανία το βράδυ της Τετάρτης στο "Βαλς Σίτζενχαϊμ" του Σάλτσμπουργκ. Οι λόγοι προφανείς, αφού εκτός από βαθμολογικά αδιάφορος ο αγώνας για το ελληνικό συγκρότημα, θα υπάρχουν και τουλάχιστον δύο αναγκαστικές αλλαγές.

Συγκεκριμένα, ο Φάνης Γκέκας δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τον τραυματισμό του στην αναμέτρηση με τη Ρωσία και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε (ανάταξη ζυγωματικού), ο Γιούρκας Σεϊταρίδης νοιώθει εδώ και αρκετές μέρες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ένώ και ο Κώστας Χαλκιάς ήταν ήδη "νοκ άουτ". Ακόμα, ο Βασίλης Τοροσίδης δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη.

Ως εκ τούτου, θεωρείται πιθανό αλλά και φυσιολογικό να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι από τους παίκτες που δεν είχαν έως τώρα την ευκαιρία ή έπαιξαν πολύ λίγο, όπως ο Γιαννακόπουλος, ο Σαλπιγγίδης, ο Γκούμας, ο Τζιόλης, ο Βύντρα και ο Σπυρόπουλος. Οι Νικοπολίδης και Άντζας, οι οποίοι ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Εθνική, αναμένεται να αγωνιστούν για τελευταία φορά φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο. Υπάρχει, πάντως, το ενδεχόμενο ο Νικοπολίδης να παίξει μόνο για ένα ημίχρονο, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει το "βάπτισμα του πυρός" ο Αλέξανδρος Τζόρβας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: