Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2008

ΙΤΑΛΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ























ΙΤΑΛΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ(19:00-ΝΕΤ):
Η πρεμιέρα ήταν «εφιαλτική» για την παγκόσμια πρωταθλήτρια και μετά την ήττα από την Ολλανδία με 0-3, τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για την Ιταλία.

Η νίκη απέναντι στην Ρουμανία στο «Λετζιγκράουντ» της Ζυρίχης, αποτελεί μόνοδρομο για την «Σκουάντρα Ατζούρα» προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στην υπόθεση-πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Τζαμπρότα, Κιελίνι, Μπαρτζάλι, Γκρόσο, Γκατούζο, Ντε Ρόσι, Πίρλο, Καμορανέζι, Τόνι, Ντι Νατάλε.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Λόμποντ, Κόντρα, Ράντου, Γκοϊάν, Τάμας, Κίβου, Κοντρέα, Ραντόι, Μαρικά, Μούτου, Νικολίτσα.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ(21:45-ΝΕΤ):Η αναμέτρηση στη Βέρνη βρίσκει τις δύο ομάδες σε διαφορετική...θέση. Η Ολλανδία πάτησε... γκάζι απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία και με την επιβλητική της εμφάνιση έδειξε ότι μπορεί να φτάσει ψηλά.

Οι «οράνιε» πλέον φιλοδοξούν να φτάσουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους που θα ισοδυναμεί και με πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά η Γαλλία έκανε ποδαρικό με το αριστερό με το 0-0 απέναντι στην Ρουμανία και πλέον χρειάζεται τους βαθμούς για να μπει δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φαν Ντερ Σάαρ, Οϊγερ, Μπουλαρούζ, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχοστ, Σνάιντερ, Ντε Γιονγκ, Φαν Ντερ Φάαρτ, Ενγελααρ, Κούιτ, Φαν Νιστελρόι.

ΓΑΛΛΙΑ: Κουπέ, Σανιόλ, Τιράμ, Γκαλάς, Αμπιντάλ, Ριμπερί, Μακελελέ, Βιεϊρά, Μαλουντά, Μπενζεμά, Ανρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: