Σάββατο, Ιουνίου 14, 2008

Ισπανία - Σουηδία, Ελλάδα-Ρωσία

















Ισπανία - Σουηδία


Έχοντας κερδίσει η μία την Εθνική Ελλάδας (σ.σ Σουηδία) και η άλλη την εθνική Ρωσίας (σ.σ Ισπανία) κοντράρονται στο «Τίβολι» του Ίνσμπρουκ σε έναν αγώνα που ίσως κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο μας.
Οι «φούριος ρόχας» φαντάζουν ως το φαβορί της αναμέτρησης, έπειτα και από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση στην πρεμιέρα της διοργάνωσης. Ο Ντάβιντ Βίγια βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αναμένεται να αποτελέσει και πάλι το «όπλο» των Ιβήρων, από τη στιγμή που ο Φερνάντο Τόρες αναλώνεται περισσότερο στη φημολογούμενη κόντρα του με τον Λουίς Αραγονές.

Πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία: Κασίγιας, Ράμος, Πουγιόλ, Μαρτσένα, Καπντεβίγια, Σένα, Τσάβι, Ινιέστα, Σίλβα, Τόρες, Βίγια

Σουηδία: Ίσακσον, Χάνσον, Μέλμπεργκ, Στουρ, Νίλσον, Σ. Λάρσον, Σβένσον, Λιούνγκμπεργκ, Άντερσον, Ιμπραϊμοβιτς, Χ. Λάρσον.


Γήπεδο: Τίβολι (Ίνσμπρουκ, Αυστρία)
Διαιτητής: Πίτερ Φινκ (Ολλανδία)

Ελλάδα-Ρωσία

Χωρίς βαθμολογικά περιθώρια, μετά την ήττα από τη Σουηδία, η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/06, 21:45) τη Ρωσία για τη 2η αγωνιστική του Δ' Ομίλου. Αλλάζει τακτική ο Ότο Ρεχάγκελ επιλέγοντας το επιτυχημένο 4-3-3. Απαντήσεις θέλουν να δώσουν οι διεθνείς.
Πριν από τέσσερα χρόνια, στο Αλγκάρβε του Φάρο/Λουλέ, απέναντι στη Ρωσία η Εθνική σφράγισε, παρά την ήττα 2-1 και τα καρδιοχτύπια, την πρόκριση στα προημιτελικά. Εν έτει 2008, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης πλέον, το συγκρότημα του Ότο Ρεχάγκελ βρίσκει απέναντι της εκ νέου τη Ρωσία "παίζοντας" το μέλλον του στη διοργάνωση. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα το θέσει -πιθανότατα- εκτός συνέχειας.

Πιθανές συνθέσεις

Ελλάδα: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Δέλλας, Τοροσίδης, Μπασινάς, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Αμανατίδης, Χαριστέας, Γκέκας

Ρωσία: Ακινφέεφ, Ανιουκόφ, Σιρόκοφ, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Σέμακ, Σεμσόφ, Ζιριάνοφ, Μπιλιαλεντίνοφ, Σίτσεφ, Παβλιουτσένκο


Γήπεδο: Βαλς-Ζίντσενχαϊμ (Σάλτσμπουργκ, Αυστρία)
Διαιτητής: Ρομπέρτο Ροζέτι (Ιταλία)
Βοηθοί: Αλεσάντρο Γκρισέλι, Πάολο Καλκάνιο (Ιταλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: