Πέμπτη, Ιουνίου 26, 2008

"ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ" Ο Oσκαρ !


Η πρώτη (και πιο εύκολη) από τις τρεις μεταγραφές που διαπραγματεύεται ο Ολυμπιακός στην Ισπανία είναι γεγονός. Η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός της Σαραγόσα, Οσκαρ Γκονζάλεθ Μάρκος. Οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν σε όλα με τη Σαραγόσα αντί 1,5 εκάτ. ευρώ για τρία χρόνια. «Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία της με την Σαραγόσα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Οσκαρ Γκονζάλεθ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Χρυσικόπουλος, βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην Ισπανία και στόχος του είναι να ολοκληρώσει άλλες δύο μεταγραφές, αυτή του 28χρονου Πορτογάλου μέσου της Σεβίλλης, Ντούντα, και του 29χρονου Αργεντινού αμυντικού μέσου της Σανταντέρ, Άλντο Ντούσερ.

Παράλληλα στον Πειραιά, θα ενημερωθεί μέσα στο διήμερο ο Λούα Λούα για το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για αυτόν, τόσο ομάδα του Κατάρ όσο και ομάδα της Αγγλίας, ενώ αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους οι Ζούλιο Σέζαρ και Ντιντιέ Ντομί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: