Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ Η ΑΕΚ !

Ισόπαλη 2-2 αναδείθηκε η ΑΕΚ με τη γερμανική Γκρόιτερ Φιρτ, στο πρώτο φιλικό της επί αυστριακού εδάφους και δεύτερο από την έναρξη της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου (σ.σ. προηγήθηκε το 1-1 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ).

Οι "κιτρινόμαυροι", αν και έχαναν με 2-0 μέχρι το 84', κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να ισοφαρίσουν, ωστόσο προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους, κυρίως στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Γιώργου Δώνη ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν και το πέτυχαν, έστω και στο τέλος.

Η «Ένωση» αιφνιδιάστηκε και στο 2' βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Ιλίτσεβιτς, μετά από λάθος του Μαϊστόροβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να απομακρύνει τη μπάλα. Στο 20' το κοντινό πλασέ του Κονέ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι. Δοκάρι (οριζόντιο) είχαν και οι Γερμανοί στο 26' με τον Σρονκ. Το 2-0 για την Γκρόιτερ Φιρτ έκανε στο 31' ο Μέικελμπεκ με κοντινό σουτ. Στο 67' η κεφαλιά του Καφέ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ. Η ΑΕΚ μείωσε στο 84' με αυτογκόλ και στο 85' με δυνατό σουτ του Πλιάτσικα ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε τους Φυσέκη, Παπασταθόπουλος (61' Ζεράλδο Άλβες), Μαϊστόροβιτς (74' Αλεξόπουλος), Ράμος (64' Κουτρουμάνος), Πέρες (46' Γεωργέας), Καφές (75' Πλιάτσικας), Λαγός (46' Ζορμπάς), Ενσαλίβα (46' Χετεμάι), Κονέ (46' Ριβάλντο), Μπλάνκο (69' Ταχτσίδης), Μπερνς (46' Παυλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: