Τρίτη, Ιουλίου 29, 2008

Μπήκε «σφήνα» και η ΑΕΚ για Μπασινά !


Σήμερα το μεσημέρι, περιμένουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον ατζέντη του Άγγελου Μπασινά στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης (όπως όλα δείχνουν), συνεργασίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για διετές («κλειστό») συμβόλαιο με δύο εκ. ευρώ αμοιβή, συνολικά για τα χρόνια που θα μείνει στον Πειραιά ο Μπασινάς. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι στον έμπειρο μέσο έχει προταθεί τριετές συμβόλαιο, και αυτό ήταν που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους».

«Σφήνα» Ντέμη

Ένα τηλεφώνημα που σίγουρα δεν περίμενε, δέχτηκε αργά το χθες το βράδυ ο Άγγελος Μπασινάς. Ο Ντέμης Νικολαΐδης κάλεσε τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική και μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ από το Γενάρη, για να του ζητήσει να σκεφτεί πάλι το ενδεχόμενο της μετακίνησής του Ένωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» αύξησε την προσφορά του στο ένα εκ. ευρώ, κάνοντας την πρόταση της ομάδας του ισόποση με αυτή του Ολυμπιακού.

Πρόθεση του Νικολαΐδη ήταν να δώσει ακριβώς τα ίδια χρήματα, ώστε ο παίκτης να σκεφτεί μόνο τη φανέλα που θέλει να φορέσει. Όπως είναι γνωστό, βέβαια, μέχρι στιγμής, ο Έλληνας διεθνής δεν έχει πρόβλημα να γίνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα χρόνια, κι από τη στιγμή που υπάρχει αρχική συμφωνία με τους πρωταθλητές, δύσκολα θα του αλλάξει γνώμη η πρόταση του Ντέμη. Αλλά αυτό θα φανεί εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: