Πέμπτη, Ιουλίου 31, 2008

Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα;


Ή μάλλον, ρε Χελάκη; Νισάφι πια με τα «αποκλειστικά» της «Sportday». Η οποία «Sportday» έχει περιέλθει σε ένα κλίμα αυτο-αμφιβολίας. Κι όμως. Τρεις φορές σε δύο πρωτοσέλιδα βλέπουμε τη λέξη «μήπως»! Μια λέξη… όλα τα λεφτά, μια λέξη που δίνει μια συγκεκριμένη είδηση, έτσι;

«Κόκκινος ή μήπως…» για τον Μπασινά την Τρίτη. «Κίτρινος ή μήπως…» για τον Μπασινά την Τετάρτη. Αλλά την Τετάρτη είχε δύο «μήπως». Αλήθεια σας λέμε. Για να μην ζηλέψουν και οι Παναθηναϊκοί!

«Μεταγραφές τέλος ή μήπως…» το χτύπημα κάτω χαμηλά για την Πανάθα. Κάτω χαμηλά, όπως πάντα πλην των ημερών της άφιξης του παιχταρά Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Όλες τις άλλες ημέρες ο Παναθηναϊκός έχει λιγότερες σελίδες από ό,τι οι άλλες δύο του τέως ΠΟΚ. Και φυσικά οι πωλήσεις πέφτουν. 20.000 κάτω σε σχέση με την αντίστοιχη καλοκαιρινή περίοδο πέρυσι.

Για να μην πάμε και πιο κάτω. Πέρυσι, σύμφωνα με τη «Sportday» ο Ολυμπιακός πήρε 120 παίκτες, η ΑΕΚ 80 και ο Παναθηναϊκός 70. Φέτος τους ξεπέρασε ο Αστέρας Τρίπολης, κάπου στις 178 πρέπει να έστειλαν στην Αρκαδία.

Είπαν του τρελού να χέσει…

Ο Νονός

http://godfather-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: