Παρασκευή, Ιουλίου 04, 2008

Έξι για ζέσταμα...

Απέναντι στην αυστριακή Χαλ, ομάδα Γ’ κατηγορίας, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 6-0, στο πρώτο του φιλικό τεστ για τη νέα σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν λιγάκι από τις δυνατές προπονήσεις και παρότι ο αντίπαλος δεν ήταν δυνατός, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έβγαλε κάποια πρώτα συμπεράσματα.

Οι νταμπούχοι Ελλάδας είχαν πολύ καλή ανάπτυξη, με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, αποδεικνύοντας πως έχουν αρχίσει να προσαρμόζονται στην φιλοσοφία του Βαλβέρδε.

Εξαιρετική επιθετική λειτουργία, σταθερή άμυνα που δεν απειλήθηκε ουσιαστικά ούτε μια στιγμή από την υποδεέστερη Χαλ ήταν η εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό ματς.

Όσο για τους παίκτες που ξεχώρισαν; Ο Γκαλίτσιος στην πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε στο κέντρο της άμυνας και ήταν εξαιρετικό τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και επιθετικά όποτε χρειάστηκε.

Πλην των τραυματία Μπελούτσι και τον Όσκαρ, ο οποίος ενσωματώθηκε πριν δύο μέρες στην προετοιμασία, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Υπήρχαν διαστήματα που ο Ολυμπιακός κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, έπαιξε από τα άκρα και πίεσε ψηλά τον αντίπαλο του. Ο νεαρός Σοΐλέδης άνοιξε το χορό των γκολ, ενώ σκόραραν ακόμη οι Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Σίσιτς, Μήτρογλου και Τζόρτζεβιτς.

H σύνθεση του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός
(Ερνέστο Βαλβέρδε): Παναγόπουλος, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Πάντος, Μενδρινός, Σταμόγιαννος, Γκαλέτι, Σοϊλέδης, Νούνιες, Κοβάτσεβιτς.

Κόβατας, Σίσιτς, Ντομί, Τζόρτζεβιτς, Λεντέσμα, Στολτίδης, Νικλιτσιώτης, Κατσικογιάννης, Βασιλογιάννης, Κωτσαρίδης, Μήτρογλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: