Κυριακή, Ιουλίου 27, 2008

Φουλ για Ντιόγκο!


Ο Ντιόγκο Λουΐς Σάντο είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής! Οι νταμπλούχοι, με απεσταλμένο τους στη Βραζιλία, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Πορτουγκέζα και προσπαθούν να ολοκληρώσουν μία μεγάλη και συνάμα πανάκριβη μεταγραφή.

Η απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς πριν από μερικές ημέρες η Πορτουγκέζα δεν τα βρήκε με την Άρσεναλ, ενώ ένας εκ των παραγόντων της βραζιλιάνικης ομάδας, ο Αντρέ Χελένο, είχε δηλώσει πως η τιμή εκκίνησης για την πώληση του παίκτη είναι τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά, πρόκειται για εξωπραγματική απαίτηση και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι παραχωρείται και με πολύ λιγότερα.

Εξάλλου, από τον Ολυμπιακό εξετάζεται η λύση της συνιδιοκτησίας, σε ποσοστό 50% ή και διαφορετικό, κάτι που αυτομάτως θα κατεβάσει σε λογικότερα επίπεδα την τιμή απόκτησης του παίκτη και, σαφώς, κάτω από τα 10 εκατομμύρια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν θεαματικά την προσφορά τους, φτάνοντας ακόμα και σε 7-8 εκατομμύρια, πάντα για συνιδιοκτησία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: