Τετάρτη, Ιουλίου 30, 2008

«Με πνεύμα νικητή»


Στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης που παραχώρησε ο Ολλανδός τεχνικός, μιλώντας για την Ντιναμό Τιφλίδας, επεσήμανε ότι είναι ομάδα που χρειάζεται προσοχή, ότι περιμένει να αγωνιστεί με ένα επιθετικό, πως είναι σε καλύτερο επίπεδο από την ομάδα του όσον αφορά την φυσική κατάσταση, όμως κατέληξε συμπερασματικά, λέγοντας ότι οι παίκτες του διαθέτουν περισσότερη ποιότητα και ότι θα φτάσουν στην νίκη.

Για τους αποκλεισμούς

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» επεσήμανε ότι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής επιτρέπει σε εκείνον αλλά και τους παίκτες του να θεωρούν πως είναι σε θέση να κερδίσουν αύριο, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για τον αποκλεισμό των Κλέιτον και Μάλαρζ από την αποστολή, απάντησε πως δεν χωράνε 27 παίκτες σε μία 18αδα...

Σχετικά με τις μεταγραφές απέφυγε να πει αν ολοκληρώθηκαν οι κινήσεις μετά και την απόκτηση του Μελίσση και είπε ότι το αν θα αποκτηθεί κι άλλος ποδοσφαιριστής, θα εξαρτηθεί από την γενναιοδωρία του προέδρου, Νίκου Πατέρα.

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο ηγέτης της «πράσινης» άμυνας ανέφερε τον Σαριέγκι, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ λέγοντας πως δεν θα πρέπει οι εκπρόσωποι του Τύπου να παίρνουν πάντα στα σοβαρά ό,τι λέει, καθώς είναι της άποψης πως... το ποτήρι πρέπει να είναι πάντα μισογεμάτο (δείχνοντας ένα ποτήρι με νερό που βρισκόταν μπροστά του και ήταν μισογεμάτο)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: