Τρίτη, Ιουλίου 29, 2008

"Όχι" της Πορτουγκέζα για Ντιόγκο


Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την πλευρά του Ντιόγκο Λουΐς Σάντο, όμως η Πορτουγκέζα αποδεικνύεται, όπως αναμενόταν, σκληρός διαπραγματευτικός αντίπαλος. Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, η "Λούζα" απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση που κατέθεσαν οι ερυθρόλευκοι.

Τα επτά εκατομμύρια ευρώ που προσέφερε ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή (και όχι το 70% του παίκτη, όπως ανέφεραν αρχικά οι πληροφορίες), δεν... συγκίνησαν την Πορτουγκέζα, η οποία απέρριψε ασυζητητί την πρόταση για την παραχώρηση του σημαντικότερου περιουσιακού της στοιχείου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο βραζιλιάνικος Τύπος, η προσφορά του Ολυμπιακού κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη διοίκηση της "Λούζα", πρόταση που εν τέλει δεν έγινε αποδεκτή πριν από λίγες ώρες. Τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα τονίζουν, επίσης, πως από τη διοίκηση της Πορτουγκέζα διέρρευσε πως δεν θέλει να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του Ντιόγκο μέχρι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο έχουν διεξαχθεί 15 αγωνιστικές (σε σύνολο 38 αγώνων) και θα τελειώσει το Δεκέμβριο.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του Ντιόγκο για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι συνολικού ποσού πέντε εκατομμυρίων ευρώ (1.250.000 ευρώ ανά έτος στον παίκτη), ενώ και το περιβάλλον του 21χρονου ποδοσφαιριστή προσπάθησε να πιέσει τη διοίκηση της Πορτουγκέζα προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το υπάρχον συμβόλαιο του Ντιόγκο με την ομάδα του ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: