Τρίτη, Ιουλίου 08, 2008

"Όχι" Ζενίτ σε Μπάρτσα για Αρσάβιν!

Η διοίκηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης γνωστοποίησε τη Δευτέρα (07/07) ότι απέρριψε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Αντρέι Αρσάβιν.

«Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να βελτιώσει την αρχική προσφορά της των 15 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος στις διαπραγματεύσεις μας με τον ισπανικό σύλλογο», αναφέρουν οι πρωταθλητές Ρωσίας και κυπελλούχοι UEFA στην ανακοίνωση που εξέδωσαν και συμπληρώνουν: «Δεν έχουμε λάβει κάποιες προσφορές για τον Αρσάβιν από κάποιους άλλους συλλόγους, επομένως δεν διεξάγονται συζητήσεις αναφορικά με τη μεταγραφή του».

Την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση της Ζενίτ πρότεινε στον Ρώσο διεθνή να επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2010. Ο Αρσάβιν, ο οποίος εξέφρασε σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν την επιθυμία να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, πήρε δύο εβδομάδες προθεσμία, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του. Ο 27χρονος άσος δεν αγωνίστηκε στην κυριακάτικη (06/07) νίκη με 5-1 επί της Τομ Τομσκ, στον πρώτο αγώνα της Ζενίτ για το ρωσικό πρωτάθλημα μετά τη διακοπή για το Euro 2008, ενώ ο τεχνικός της ομάδας, Ντικ Άντβοκαατ, δήλωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον παίκτη, μέχρι αυτός να λάβει την οριστική απόφασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: