Τρίτη, Ιουλίου 22, 2008

Φέργκιουσον: "Λάθος να φύγει ο Κ.Ρονάλντο"!


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και παρά τις φήμες που τον ήθελαν να αποτελεί μία από τις ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού με την μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όλα δείχνουν πως θα παραμείνει κάτοικος του "Ολντ Τράφορντ".

O Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε πως ο παίκτης θα παραμείνει στους "κόκκινους διαβόλους" και τη νέα σεζόν, ενώ με δηλώσεις του που φιλοξενούνται την Τρίτη (22/7) στην αγγλική εφημερίδα "Sun" υποστηρίζει πως θα ήταν τεράστιο λάθος από την πλευρά του Πορτογάλου άσου να εγκαταλείψει στην παρούσα φάση την ομάδα του.

"Οι νέοι παίκτες μπορούν να παρασυρθούν όταν ακούγονται πολλά χρήματα για αυτούς. Όμως μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν το πιο ευτυχισμένο παιδί στον κόσμο", τόνισε ο Σκωτσέζος τεχνικός και συνέχισε:

"Ξέρει πραγματικά ποιός είναι ο σωστός σύλλογος για εκείνον, και αυτός είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν σου ζητούσε συμβουλές και ήταν γιος σου, θα του έδινες την καλύτερη δυνατή συμβουλή.

Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Στα 23 του είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής.

Και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας πέρυσι, οπότε έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβολαίου μαζί μας. Το ξέρω, έχω δει την υπογραφή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: