Σάββατο, Ιουλίου 12, 2008

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καλή η προετοιμασία. Ε, Παναγιώτη;



Μετά το «Τουρνουά Ακρόπολις» οι παίκτες της Εθνικής μπάσκετ είχαν ρεπό. Ωραία. Τη Δευτέρα παίζουμε στο Προολυμπιακό κόντρα στο Λίβανο. Και, ναι, θα νικήσουμε. Πλην όμως υπάρχει σωστή προετοιμασία ή άπαντες έχουν επαναπαυτεί. Όχι τίποτε άλλο αλλά το ξενύχτι επιτρέπεται εν μέσω προετοιμασίας; Ρωτάμε, ρωτάμε…

Κι αυτό διότι καλός φίλος αναγνώστης του «Νονού» το βράδυ της Τετάρτης ήταν στο «Ποσειδώνιο», όπου ο Νίκος Βέρτης προσφέρει νύχτες μαγικές. Και η Μαρία Ιακώβου ξεσηκώνει τον κόσμο. Εκεί βρέθηκαν μέλη της Εθνικής. Έχουμε και τις (φωτογραφικές) αποδείξεις!

«Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες και θέλουμε να τις κρύψουμε με τον τρόπο που θα παίξουμε, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά μας» είπε τις προάλλες ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Σύμφωνοι, στα μπουζούκια δεν παιζόμαστε!

«Όπως η Ομοσπονδία έκανε το χρέος της κι έφερε το προολυμπιακό στην Ελλάδα, να κάνουμε κι εμείς το χρέος μας και να φέρουμε την πρόκριση στο Πεκίνο» είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Και κανά λουλούδι από το «Ποσειδώνιο» να φέρετε.

Σαφώς και είμαστε υπέρ του αθλητή, σαφώς και είμαστε υπέρ της διασκέδασης। Πλην όμως αν (μακάρι όχι) η Εθνική αποτύχει, το ξενύχτι θα φταίει ή όχι; Απλή απορία…

Στο «Ποσειδώνιο» είδαμε λοιπόν Παπαλουκά (και μάλιστα σε τρελά κέφια), Βασιλειάδη, Μπουρούση και Περπέρογλου ενώ πιο αργά «έσκασε» στο μαγαζί και ο Σπανούλης, φορώντας καπέλο.
http://godfather-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: