Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2008

Κόκκαλης: "Θα κάνουμε αυτό που πρέπει..."

Ήρεμος και πεπεισμένος για το μέλλον και τις μεταγραφές του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης που δήλωσε με νόημα πως η διοίκηση θα κάνει αυτό που πρέπει...

Ο μεγαλομέτοχος των νταμπλούχων Ελλάδας μετά την έξοδό του από το χώρο όπου γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ολυμπιακού, δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά για την μεταγραφική ενίσχυση τονίζοντας πως όσα ακούγονται είναι θέμα δημιουργίας ενθουσιασμού.

"Αυτό που πρέπει θα το κάνουμε. Αυτή την στιγμή λέγονται πολλά, ακούγονται πολλά, είναι θέμα δημιουργίας κάποιων εντυπώσεων. Το πρωτάθλημα, όμως, θα παιχθεί από τέλη Αυγούστου και τότε θα δούμε ποιος θα είναι καλύτερος και ποιος θα το πάρει. Και ο καλύτερος θα το πάρει", δήλωσε χαρακτηριστικα το "αφεντικό" των Πειραιωτών.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά την απάντηση του χαμογέλασε και ερωτηθείς για τον αν το χαμόγελο κρύβει κάτι, απάντησε: "Τι να κρύβει; κρύβει αισιοδοξία. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε για τον Ολυμπιακό θα το κάνουμε..."

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Σ. Κόκκαλης τόνισε: "Είμαι άκρως ικανοποιημένος από τον κ. Βαλβέρδε. Νομίζω αυτήν την στιγμή ότι στα 15 χρόνια που είμαι Πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο πράγματι βλέπω ότι έχει μία σκέψη, έχει ένα πρόγραμμα. Είναι επαγγελματίας, προέρχεται από ένα μεγάλο πρωτάθλημα κι αυτό μετράει πάρα πολύ..."

Αναφορικά με την πολυμετοχικότητα του Παναθηναϊκού, υπογράμμισε: "Δεν έχει αλλάξει τίποτα... Ο Παναθηναϊκός έκανε μία κίνηση, αυτήν την στιγμή ενισχύθηκε οικονομικά, από 'κει και πέρα θα δείξει πως θα λειτουργήσει αυτό το μοντέλο, αλλά συνολικά είναι μια θετική κίνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: