Σάββατο, Ιουλίου 19, 2008

Θέλει δουλειά ο Ολυμπιακός !


Κακή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στην Έμεν. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0, καθώς ελάχιστα μπόρεσαν να απειλήσουν και έδειξαν πως θέλουν ακόμη πάρα πολύ δουλειά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχεία που απαιτεί ο Ισπανός, όπως η πίεση, οι γρήγορες εναλλαγές της μπάλας και η ανάπτυξη από τα άκρα, απουσίασαν σε μεγάλο βαθμό απ’ τη σημερινή εμφάνιση του Ολυμπιακού. Ακόμη και όταν η μπάλα βγήκε σωστά μπροστά σε κάποιες περιπτώσεις, έγιναν λάθη στην τελική πάσα.

Στο σημερινό φιλικό έπαιξε και ο υπο δοκιμή Αλόνσο ο οποίος αν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα είχε κάποιες καλές μεταβιβάσεις και κάποια καλά σουτ. Ο Όσκαρ δεν φάνηκε καθόλου και έτσι ο Κοβάσεβιτς που έπαιζε μπροστά του φάνηκε πολύ απομονομένος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόβατς (46’ Νικοπολίδης), Πάντος (77` Μενδρινός), Ντομί (64’ Μπράβο), Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Αλόνσο (88’ Κατσικογιάννης), Όσκαρ, Κοβάσεβιτς (70’ Μπελούτσι), Γκαλέτι (70’ Σίσιτς), Τζόρτζεβιτς (67’ Λεονάρντο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: