Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2008

Φουλάρει για επιθετικό κοιτάζει κυρίως προς Αργεντινή

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της απόκτησης επιθετικού, στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν συνεχώς περιπτώσεις από την Αργεντινή (κυρίως) και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, για να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν από την μία, να τελειώνουν όσο γίνεται πιο σύντομα, αλλά ταυτόχρονα, επιθυμούν να κάνουν μια δυνατή μεταγραφή στην γραμμή κρούσης, που θα συνδυάζει ποιότητα και όνομα. Κρέσπο, Κρουζ και Καβενάγκι, βρίσκονται πάντα στην σχετική λίστα, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις. Αν κάποιος από τους τρεις έδειχνε ενδιαφέρον είναι δεδομένο, ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έκαναν την υπέρβαση (στο οικονομικό), για να τον κάνουν δικό τους.

Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα η περίπτωση του Σαντ (της Λανούς), αλλά εκεί πρέπει να βρεθεί χρυσή τομή στο οικονομικό, όπου υπάρχει προς το παρών μεγάλη διαφορά. Οι πειραιώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 3 εκατομμύρια Ευρώ, αλλά ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής δεν πέφτει από τα πέντε. Αν ο Ολυμπιακός δεν βρει άλλον παίκτη διαθέσιμο, τότε μπορεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας (όπως με τον Μπελούτσι).

Δεν υπάρχουν σχόλια: