Κυριακή, Ιουλίου 06, 2008

Στο Ζέεφελντ ο Αλόνσο

Ο Μίκελ Αλόνσο έφτασε την Κυριακή (6/7) στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και από τη Δευτέρα (7/7) θα προσπαθήσει να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παίρνοντας μέρος στις προπονήσεις της πειραϊκής ομάδας.

Τον αδελφό του Τσάμπι Αλόνσο της Λίβερπουλ υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Κούλης Δουρέκας. Ο Μίκελ Αλόνσο, έφτασε στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ, όπου έχει καταλύσει η ερυθρόλευκη αποστολή στις 19:35 τοπική ώρα (20:35 ώρα Ελλάδας).

Η αξία του Μίκελ Αλόνσο δεν αμφισβητείται, καθώς είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και ο προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Ισπανού αμυντικού μέσου, ο οποίος με τη σειρά του θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Αλόνσο, αφού πρώτα μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και γνωρίσει τους νέους συμπαίκτες του, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα και θα δοκιμαστεί για όσο διάστημα παραμείνει ο Ολυμπιακός στην Αυστρία (στις 13 Ιουλίου η αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα) και για ένα διάστημα όταν η αποστολή επιστρέψει στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: