Τρίτη, Ιουλίου 29, 2008

Τι γίνεται με Λεντέσμα, Πατσατζόγλου και Λέτο


Δύσκολα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Λεντέσμα, καθώς δε βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από όσα είδε στην περίοδο της προετοιμασίας και σε συνδυασμό με τους συχνούς τραυματισμούς του Αργεντινού, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν τον υπολογίζει.

Αυτό φαίνεται ότι έχει φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων της Σαν Λορέντζο, που είναι έτοιμοι να επανέλθουν με νέα προσφορά για τον «Λύκο». Πληροφορίες από τη χώρα του τανγκό αναφέρουν ότι η αργεντίνικη ομάδα είναι διατεθειμένη να δώσει 1,5 εκ. ευρώ και να τον εντάξει στο δυναμικό της! Αν βέβαια η πρόταση είναι κοντά σε αυτό το νούμερο, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα παραχωρήσουν σίγουρα τον έμπειρο αμυντικό μέσο.

Σαχτάρ για «Πάτσα»

Ο Χρήστος Πατσατζόγλου βρίσκεται στο στόχαστρο των ανθρώπων της Σαχτάρ Ντόνετσκ! Η ομάδα που πέρσι έδωσε 15 εκ. ευρώ για την αγορά του Καστίγιο, φέτος φέρεται διατεθειμένη να δώσει έως και 2,5 εκ. ευρώ για τον «Πάτσα», που σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν επιθυμεί να φύγει από το Λιμάνι, πόσο μάλλον για το κρύο της Ουκρανίας.

Πρόβλημα με Λέτο;

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε χθες βράδυ, σχετικά με πρόβλημα στο δανεισμό του Σεμπάστιαν Λέτο, στον Ολυμπιακό. Το σενάριο που κυκλοφόρησε και δεν επιβεβαιώθηκε από τους «ερυθρόλευκους», ανέφερε ότι η Λίβερπουλ δε συμφώνησε με κάποιους όρους σχετικά με το δανεισμό του και ζήτησε να γίνουν από την αρχή οι διαπραγματεύσεις. Για αυτό το λόγο αναμένεται να έρθουν ξανά μέσα στην εβδομάδα οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, για να διαπραγματευτούν εκ νέου τους όρους του δανεισμού του Αργεντινού χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: