Κυριακή, Ιουλίου 20, 2008

Βορονίν και Μανίς στη λίστα, δεν εγκαταλείπει για Εθκέρο ! Eνδιαφέρεται ο Σμόλαρεκ



Δυο νέα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων προς απόκτηση παικτών από τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Αντρέι Βορονίν της Λίβερπουλ και τον Μανίς της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ουκρανός επιθετικός παραχωρείται από τους «κόκκινους» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό. Ο Βορονίν είναι 29 ετών, 53 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, για την οποία έχει σημειώσει έξι γκολ. Στη Λίβερπουλ πήγτε πέρσι, προερχόμενος από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και σε 19 αγώνες σημείωσε πέντε γκολ.

Ο Πορτογάλος αμυντικός Μανίς, ανήκει στην Ατλέτικο, η οποία πέρσι τον είχε δώσει δανεικό στην Ίντερ. Δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι θέλουν να τον παραχωρήσουν και η τιμή του προσεγγίζει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν να τον αποκτήσουν σαν δανεικό

Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν ξεχνούν και τον Εθκέρο καθώς μπορεί να καλύψει τις θέσεις του αριστερού χαφ και του δεύτερου επιθετικού και ο Βαλβέρδε τον θέλει στην Ελλάδα.

Το όνομα του Σμόλαρεκ ακούστηκε μόλις πριν λίγες μέρες για την θέση του επιθετικού και σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "Goalnews", υποστήριξε ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον που υπάρχει εκ μέρους του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.

"Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, ενώ έμαθα και για τη Μπενφίκα", τόνισε χαρακτηριστικά ο 27χρονος διεθνής Πολωνός φορ, ο οποίος απέρριψε πριν λίγες ημέρες πρόταση της Τουλούζ να τον αποκτήσει, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκη διασυλλογική διοργάνωση με κάποιο σύλλογο.

"Θέλω να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ και επομένως οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό με απασχολεί. Τις επόμενες 4-5 ημέρες θα ξέρω περισσότερα, θα υπάρχουν εξελίξεις".

Ο Ολυπιακός για να αποκτήσει τον Σμόλαρεκ πρέπει να πληρώσει στην Σανταντέρ το ποσό των 4 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: