Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

Στις 12 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του Crysis Warhead




















Το Crysis Warhead πρόσφατα αναγνωρίσθηκε από την ιστοσελίδα IGN PC ως ο καλύτερος First Person Shooter και Best Graphics Technology τίτλος στην E3 2008. "Πιστεύουμε ότι το Crysis Warhead πρόκειται να προσφέρει μια τεράστια εμπειρία σε ένα ευρύ φάσμα των gamers", είπε ο Cevat Yerli, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Crytek. "Οι φίλοι του Crysis θα απολαύσουν περισσότερο open-ended gameplay, γραφικά αιχμής και τεράστιες επικές μάχες από το πρώτο παιχνίδι, ενώ, επίσης, θα μάθουν τελικά τι είδους καταστροφή έκανε ο Psycho στην άλλη πλευρά του νησιού.

Ταυτόχρονα, σχεδιάσαμε το Warhead να είναι πιο προσιτό στους περισσότερους gamers. Είναι ένα μεμονωμένο παιχνίδι, με μια ιστορία που στέκεται μόνη της, έχει βελτιωθεί για να τρέχει καλύτερα σε ένα ευρύτερο φάσμα των PCs και εισάγουμε το Crysis Wars, μια εξατομικευμένη εμπειρία για multiplayer παίκτες στο πλαίσιο του Crysis".

Το Crysis Wars διαθέτει τρία multiplayer modes, συμπεριλαμβανομένου του Team Instant Action, ένα νέο είδος μάχης, που αναμειγνύει τη γρήγορη δράση μέσα σε ένα team-based περιβάλλον, το Instant Action και το team-based Power Struggle. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει 21 χάρτες, έξι νέους χάρτες για το Team Instant Action και το Instant Action και ένα για το Power Struggle, ενώ η Crytek θα έχει μια ομάδα υποστήριξης αφιερωμένη στην κάλυψη των αναγκών της κοινότητας του Crysis Wars.

Δεν υπάρχουν σχόλια: