Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

Στις 16:15 ο Ντιόγο στην Ελλάδα...


Οι ερυθρόλευκοι με ανακοίνωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τόνισαν πως στις 16:15 ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα πατήσει Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας. Το πιο κουραστικό και χρονοβόρο μεταγραφικό σήριαλ στην Ελλάδα, χρειάζεται μόλις λίγες ώρες ακόμα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά θετικά για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι σήμερα το απόγευμα (16:15 με πτήση της Ιμπέρια μέσω Μαδρίτης) θα φτάσει στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ντιόγκο Λουίς Σάντο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μετά από συμφωνία της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την Πορτουγκέζα".

Η Πορτουγκέζα είπε το μεγάλο "ναι"...

Τα ευχάριστα πάντως νέα από το... μέτωπο Ντιόγκο ήρθαν πρώτα από τη Βραζιλία, καθώς τα ΜΜΕ στη "χώρα της σάμπας" μετέδωσαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας) πως Ολυμπιακός και Πορτουγκέζα βρήκαν τελικά τη "χρυσή τομή" με ένα ποσό κοντά στα 10 εκ.ευρώ, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να αποδέχεται την "ερυθρόλευκη" πρόταση και τον παίκτη να ετοιμάζει ήδη... βαλίτσες για Ελλάδα.

Έρχεται... για ιατρικές εξετάσεις

Για ακόμα μια φορά, τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ντιόγο στον Ολυμπιακό και μάλιστα αναφέρουν πως ο παίκτης πέταξε το βράδυ της Δευτέρας για Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Όπως χαρακτηρίζουν και οι ίδιοι οι Βραζιλιάνοι την περίπτωση του Ντιόγο, "η "νουβέλα" με πρωταγωνιστή τον άσο της Πορτουγκέζα, πλησιάζει στο τέλος της. Μετά από περίπου ένα μήνα (γράφουν αυτοί) προσπάθειας και επιμονής, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος επιτέλους για να αποκτήσει τον Ντιόγο.

Η βραζιλιάνικη ομάδα έκανε δεκτή την πρόταση των 24 εκ. δολαρίων (10 εκ. ευρώ) της ελληνικής ομάδας και απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση. Μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις έχουν ολοκληρωθεί, με τον Ντιόγο να ταξιδεύει το βράδυ της Δευτέρας για Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει"
, γράφει η "globoesporte".

Πέταξε τα ξημερώματα

Ο Ντιόγκο μπήκε στο αεροπλάνο από το Σάο Πάολο με προορισμό την Ελλάδα λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα και όπως είπαμε παραπάνω, η ώρα άφιξής του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα είναι στις 16.15 το απόγευμα.

Υστερα, ο νεαρός άσος θα μεταβή στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα συναντηθεί το βράδυ στο Καραϊσκάκη με τον Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος θα επιστρέψει από τις διακοπές του σήμερα το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: