Παρασκευή, Αυγούστου 08, 2008

Φιλική νίκη 2-1 ο ΠΑΟ τον Ατρόμητο !


Την ευκαιρία να κάνει ουκ ολίγα πειράματα σε πρόσωπα και θέσεις, είχε ο Χενκ Τεν Κάτε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που αποτέλεσε και το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας στην Τσεχία για το γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 των «κυανόλευκων» στο Περιστέρι, χάρη στα γκολ των Τζιόλη (13΄) και Μάντζιου (76΄), ενώ μείωσε για τους γηπεδούχους ο Νικολόπουλος (77΄). Θετικοί στο ντεμπούτο τους με το «τριφύλλι» οι Μελίσσης και Σόουζα, πολύ καλή εμφάνιση από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Β. Βούζας): Μιχαηλίδης (72’ Καραγκιολίδης), Ιωάννου, Μπρίτο, Μαρίνος, Φαβάλι (75’ Παπαγεωργίου), Περόνε (75’ Νικολόπουλος), Μελισσάς (68’ Βάσι), Ολιβέιρα, Μασάρα (64’ Κατεμης), Κόρμπος (55’ Ρόβας), Καραλής (46’ Τρέχο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Χεν Τεν Κάτε): Μάλαρτζ, Μελίσσης, Σιόντης (82’ Παντίδος), Γκάμπριελ (63’ Πετρόπουλος), Δημούτσος (46’ Μάντζιος), Ζιλμπέρτο Σίλβα (63’ Σάμιος), Τζιόλης, Καραγκούνης (76’ Ν’Ντόι), Ίβανσιτς, Κλέιτον (68’ Ρουκάβινα), Ροντρίγκο Σόουζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: