Κυριακή, Αυγούστου 31, 2008

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1


Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-1 αφήνοντας πίσω του τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκινώντας με το δεξί τις εντός συνόρων υποχρεώσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ-πέναλτι του Τσέζαρεκ (45’) κατάφεραν να γυρίσουν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας παράλληλα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Γκαλέτι και Ντιόγκο οι κορυφαίοι της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Αργεντινό μέσο να πετυχαίνει δυο τέρματα (61’, πεν. 63’) και τον Βραζιλιάνο να κλέβει την παράσταση στο ντεμπούτο του στο Καραϊσκάκη. Το άλλο «ερυθρόλευκο» γκολ ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (81’). Μεγάλη εμφάνιση και από τον Ντουντού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Ζεβλάκοφ, Παπαδόπουλος, Πατσατζόγλου (46` Μπελούτσι), Ντομί, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Ντουντού, Λέτο (80` Στολτίδης), Μήτρογλου (53` Κοβάτσεβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Αμπάρης, Φλάβιο, Μαρσελάο, Νταμόντε, Λαζαρίδης, Μπαστια (78` Καμπούροφ), Φάμπιο, Ουριμπαρι (78` Ζεάν Κάρλος), Ζορζίνιο, Μιλάνο (62` Ζαϊρί), Τσέζαρεκ.

Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθηνών)

Κίτρινες: Νταμόντε, Ουριμπαρι, Αμπάρης

Κόκκινες : Ζαϊρί (2 κίτρινες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: