Παρασκευή, Αυγούστου 01, 2008

Βαλβέρδε: Περιμένω 3-4 μεταγραφές. Έμεινα ικανοποιημένος. Να αποφύγουμε την Ατλέτικο


Άρεσε στον Ερνέστο Βαλβέρδε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες του στο φιλικό με την Χετάφε. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν, τόνισε πως περιμένει να γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά, ενώ παραδέχθηκε πως καλό θα ήταν να μην κληρωθεί αύριο ο Ολυμπιακός με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είμαι ικανοποιημένος σε ένα βαθμό, περισσότερο ικανοποιημένος από τη νίκη και το πάθος που έδειξε η ομάδα. Παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο και καταφέραμε να νικήσουμε» είπε στην αρχή ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές, απάντησε: «Πρέπει να περιμένουμε λίγο, είναι τρεις τέσσερις παίκτες που αναμένεται να έρθουν. Θα πάρουμε ποδοσφαιριστές που θα μας βοηθήσουν, δεν θα κάνουμε μεταγραφές απλά για να τις κάνουμε. Για τον Λέτο πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει και η αυριανή μέρα (σ.σ Παρασκευή), για τον Αλμπέλδα είναι ένα από τα ονόματα που ακούμε τον τελευταίο καιρό».

Σχετικά με την απόδοση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, σχολίασε: «Μου άρεσε στη θέση που τον χρησιμοποίησα (σ.σ ως δεύτερο επιθετικό) θα το κάνω και σε άλλα παιχνίδια».

Τέλος, δεν θα μπορούσε και να μην τοποθετηθεί για την κλήρωση. «Καλό θα ναι να αποφύγουμε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα είμαστε όμως έτοιμοι και θα μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ήταν θετικό το πρώτο μήνυμα από τον κόσμο, και η νίκη σε ένα φιλικό δίνει ένα καλό μήνυμα για τη συνέχεια», ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: