Τετάρτη, Αυγούστου 06, 2008

Τσόμπελ: Με τον μισθό ενός παίκτη του ΠΑΟ, μπορεί να ζήσει η Ντιναμό για δύο χρόνια


Ο Γερμανός τεχνικός της Ντιναμό Τιφλίδας στάθηκε και πάλι στην μεγάλη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες, όσον αφορά το μπάτζετ, λέγοντας πως με τον μισθό ενός παίκτη του «τριφυλλιού» μπορεί να τα βγάλει εις πέρας η δική του ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που αντέχει να έχει τον Καραγκούνη στον πάγκο. Αυτό δείχνει την ποιότητα που διαθέτει. Έχει 18 παίκτες που βρίσκονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Αυτή είναι και η μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού», τόνισε στην αρχή ο Γερμανός τεχνικός και συνέχισε:

«Διαθέτει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Ο μισθός ενός παίκτη του Παναθηναϊκού είναι τέτοιος που μπορεί να ζήσει για δύο χρόνια ολόκληρη η Ντιναμό, μαζί με εμένα. Υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά».

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ανέφερε: «Στο δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα δείξαμε ότι μπορούμε να τον κοντράρουμε. Στο ποδόσφαιρο βέβαια γίνονται εκπλήξεις. Θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε στους οπαδούς μια μεγάλη έκπληξη. Βέβαια, χάσαμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και με ένα τέτοιο σκορ δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Για να φθάσουμε στο στόχο πρέπει να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο 20λεπτο. Αν τα καταφέρουμε τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται. Επίσης, στο παιχνίδι της Αθήνας είδα ότι ο Παναθηναϊκός είχε ένα πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, αν μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο πρόβλημα. Εκεί θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε. Θα εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας. Στο γήπεδο πρέπει να είμαστε ενωμένοι και περιμένουμε να έρθει ο κόσμος μας να μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: