Κυριακή, Αυγούστου 10, 2008

Ο Ντιόγκο στον Πειραιά!


Το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού είχε happy end για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε η χρυσή τομή με τη Πορτουγκέζα και ο Ντιόγκο πρέπει ήδη να λογίζεται ως παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι απίθανο να ανατραπεί εκ νέου το σκηνικό και την Κυριακή (10/8) αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του 21χρονου επιθετικού από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Η πίεση του παίκτη στη διοίκηση της Πορτουγκέζα για να γίνει η μεταγραφή, καθώς και οι επαφές που είχαν το Σάββατο (9/8), οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού με τους Βραζιλιάνους έφεραν αποτέλεσμα.

Μπορεί ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Μανουέλ Ντα Λούπα να το... έπαιζε δύσκολος, ζητώντας να ανέβει η προσφορά των «ερυθρολεύκων» στα 10 εκ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη ωστόσο, φαίνεται πως συμβιβάστηκε με λιγότερα.
Στα 7,5 με 8 εκ.

Και αυτό διότι, οι πληροφορίες λένε πως η νέα βελτίωμενη πρόταση του Ολυμπιακού, η οποία και έγινε δεκτή, κυμαίνεται κάπου ανάμεσα στα 7,5 με 8 εκατομμύρια. Την Κυριακή, οπότε και θα ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του Ντιόγκο, αναμένεται να γίνει γνωστό και από τον Ολυμπιακό το ακριβές ποσό.
Περισσότερα η τράπεζα

Η Πορτουγκέζα πάντως, από το ποσό της μεταγραφής θα βάλει στο ταμείο της γύρω στα 3-3,5 εκ. ευρώ, καθώς τα περισσότερα πάνε στη τράπεζα, που έχει το 40% των δικαιωμάτων του Ντιόγκο, με το σύλλογο να έχει το υπόλοιπο 30%.

Απ’ τη Βραζιλία μάλιστα πληροφορίες θέλουν τη Πορτουγκέζα είναι για τα καλά χρεωμένη στη τράπεζα (αποτελεί βασικό χορηγό της ομάδας), οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό, γιατί ο Ντα Λούπα ήθελε με κάθε τρόπο να φτάσει η μεταγραφή στο μεγαλύτερο δυνατόν κόστος.
Μπαίνει στη λίστα

Εκείνο βέβαια, που έχει σημασία για τον Ολυμπιακό είναι πως απέκτησε τον έναν από τους δύο επιθετικούς που αναζητούσε. Ο Ντιόγκο αναμένεται στην Ελλάδα τα προσεχή 24ωρα και τη Τρίτη (12/8) το όνομά του αναμένεται να δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα δύο ματς με την Ανόρθωση.

Μένει να δούμε, αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφασίσει να τον πάρει στην αποστολή, που θα αναχωρήσει για τη Κύπρο. Ο Βραζιλιάνος άλλωστε, έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του. Το βέβαιο είναι πως θα αγωνιστεί σίγουρα στον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: