Τρίτη, Αυγούστου 05, 2008

Ήρθε ο Λέτο και δήλωσε: Πρόκληση ο Ολυμπιακός


Μερικά λεπτά μετά τις 11:00 το βράδυ της Δευτέρας (4/8) έφτασε στην Αθήνα ο Σεμπαστιάν Λέτο. Περίπου 20 φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" τον Αργεντινός μέσο, που χαρακτήρισε πρόκληση για την καριέρα του τη μετακίνησή του στους "ερυθρολεύκους" και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

«Είναι πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός. Γνωρίζω ότι έχει παρά πολλούς καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ιδιαίτερα φανατικό κοινό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίρνει συνέχεια τον τίτλο. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Να πάμε καλά και στην Ευρώπη και να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα», είπε ο Λέτο, για να προσθέσει: «Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό, αλλά το πότε θα αγωνιστώ θα το κρίνει ο προπονητής μου».

Ο Αργεντινός μέσος θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους». Όπως είναι γνωστό, ο Λέτο θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια ως δανεικός από τη Λίβερπουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: