Δευτέρα, Αυγούστου 18, 2008

Αντίστροφη μέτρηση για Ντιόγκο


Ο Ντιόγκο δεν αγωνίστηκε ούτε στο χθεσινό ματς της Πορτουγκέζα με τη Φιγκουερένσε και αυτό γιατί όπως ανέφεραν στη Βραζιλία, ασχολούνταν με το ζήτημα της μεταγραφής του. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του «Πρωταθλητή», ο νεαρός άσος είχε προγραμματίσει για σήμερα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι του, αφού όπως ενημέρωσε τους φίλους του, η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε!

Κάτι τέτοιο πάντως, δεν προκύπτει επίσημα ούτε από την Πορτουγκέζα ούτε και από τον Ολυμπιακό. Στην πειραϊκή ΠΑΕ, με όσα έχουν συμβεί στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, τώρα αποφεύγουν να πουν το παραμικρό. Και αυτό γιατί θέλουν να είναι απόλυτα βέβαιοι πως η μεταγραφή είναι τελειωμένη. Αν όχι τη Δευτέρα, το αργότερο μέχρι τη Τρίτη λέγεται πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει, καθώς αναμένονται νέες επαφές.

Κανονικά ο σχεδιασμός

Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός θα παλέψει μέχρι τέλους την υπόθεση του Ντιόγκο, καθώς και του κοινοτικού επιθετικού που αναζητείται, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο. Μετά από την ήττα του Ολυμπιακού από την Ανόρθωση ο Βαλβέρδε φένεται να ζήτησε την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί.

Για Αλμπέλδα, γράφουν στη Γαλλία

Tο γαλλικό σάιτ «football365» αναφέρει πως ο Ολυμπιακός, η Μπενφίκα και η Φενερμπαχτσέ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νταβίντ Αλμπέλδα της Βαλένθια.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του αρχηγού των «νυχτερίδων» είχε «παίξει» για τον Ολυμπιακό, πριν γίνει η μεταγραφή του Ντουντού. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα παραμείνει τελικά στη Βαλένθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: