Κυριακή, Αυγούστου 24, 2008

Δύσκολα θα παραμείνει στο Λιμάνι ο Σίσιτς !


Πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο Μίρνες Σίσιτς, καθώς εκτός του ότι ο Βαλβέρδε δεν είχε σχηματίσει από την πρώτη στιγμή την καλύτερη άποψη για τις ικανότητές του, η συμπεριφορά του Σλοβένου είναι απαράδεκτη!

Σε μια άσκημη κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε επιθετικούς και αμυντικούς. Έστειλε, όμως, τον Σίσιτς από την πλευρά των αμυντικών, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να δυσαρεστηθεί και μετά από λίγο να δηλώσει... τραυματίας. Αποχώρησε, μάλιστα, από την προπόνηση, χάνοντας και το οικογενειακό διπλό στη συνέχεια, με το επίσημο δελτίο Τύπου να αναφέρει ότι ο παίκτης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στην επιγονατίδα.

Καλά πληροφορημένες πηγές, όμως, διαφωνούν. Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Σλοβένος κάθε άλλο παρά σοβαρό ήταν, πόσο μάλλον για να αποχωρήσει από την προπόνηση! Όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στο Λιμάνι αναφέρουν ότι ο πρώην άσος του Λεβαδειακού πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα, χωρίς να αποκλείουν την πιθανότητα να αποχωρήσει ακόμη και τώρα, στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ως
δανεικός.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: