Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2008

Θρίλερ με Ντιόγκο!


Σε... θρίλερ έχει μετατραπεί η μεταγραφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό, καθώς παρουσιάστηκαν νέα εμπόδια στην υπόθεση. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμενόταν να φτάσει στη χώρα μας χθες το απόγευμα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο πρόεδρος της Πορτουγκέζα, Μανουέλ ντα Λούπα ειδοποίησε τον νεαρό φορ ότι το ταξίδι του για την Ελλάδα αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας. Παρόλα αυτά, στον πειραϊκό σύλλογο δεν ανησυχούν και λένε ότι «η μεταγραφή δεν χαλάει», ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν και εναλλακτική λύση στην περίπτωση που «ναυαγήσει» η μεταγραφή.

Σφήνα η Λοκομοτίβ Μόσχας

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από τη Βραζιλία, ο λόγος που Ντα Λούπα κατέβασε τον Ντιόγκο από το... αεροπλάνο ήταν η νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσε η Λοκομοτίβ Μόσχας στην Πορτουγκέζα για την αγόρα του παίκτη, την οποία οι ιθύνοντες του συλλόγου έκριναν πως είναι πιο συμφέρουσα από αυτήν του Ολυμπιακού.

Για να δικαιολογήσει την αναβολή του ταξιδιού του Ντιόγκο στην χώρας μας, αλλά με απώτερο σκοπό του να καθυστερήσει και άλλο την υπόθεση, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου υποστήριξε ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα με κάποιο σημαντικό έγγραφο, το οποίο δεν έστειλαν έγκαιρα οι Πρωταθλητές Ελλάδος.

Αισιοδοξούν στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό είναι αισιόδοξοι ότι η μεταγραφή του Ντιόγκο στην ομάδα του Πειραιά θα πραγματοποιηθεί, ακόμη και αν αυτή καθυστερήσει λίγες ακόμη μέρες. Το άσχημο της υπόθεση είναι ότι ο νεαρός άσος δεν πρόλαβε να δηλωθεί στην ΟΥΕΦΑ, καθώς η προθεσμία έληξε τα μεσάνυχτα, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής ούτε στον επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση στο Καραϊσκάκη.

Κέιρισον ο αντι-Ντιόγκο

Πάντως, από το μυαλό των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχει περάσει και το ενδεχόμενο η μεταγραφή του Ντιόγκο να «ναυαγήσει» την τελευταία στιγμή, από τη στιγμή που παρουσιάζονται συνεχώς εμπόδια. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καθίσει με «σταυρωμένα» τα χέρια και όπως προκύπτει από τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, έχουν βρει τον επόμενο στόχο τους. Ο λόγος για τον 19χρονος Κέιρισον, που αγωνίζεται στην Κοριτίμπα, ομάδα που έχει πλησιάσει ο Ολυμπιακός και έχει ρωτήσει για τον παίκτη.

Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε αλλά ούτε διαψεύστηκε από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Κέιρισον είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης με πολύ καλά προσόντα. Εχει παίξει σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της Κοριτίμπα, σε όλα βασικός, και έχει πετύχει 12 γκολ. Φέτος, σε 12 ματς που έχει αγωνισθεί έχει σκοράρει 10 φορές, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του να εξασφαλίσει την άνοδο.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: