Τρίτη, Αυγούστου 26, 2008

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει η ΑΕΚ!


Πακέτο Τζιμπούρ-Μάκος στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ στους «κυανέρυθρους» για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό και περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες την απάντηση από τον πρόεδρο του συλλόγου, Κωνσταντίνο Τσακίρη. Πάντως, και η Σεβίλλη δείχνει ενδιαφέρον για τον άσο του Πανιωνίου και δεν αποκλείεται να κινηθεί και εκείνη επίσημα για τον παίκτη.

Βέβαια, χθες κυκλοφόρησαν σενάρια που έκαναν λόγο για απόκτηση πακέτο των Τζιμπούρ και Μάκου, όμως η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν συζητά καν αυτό το ενδεχόμενο. Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθάρισαν πως δεν θέλουν έναν ακόμη αμυντικό μέσο, αφού ο Γιώργος Δώνης είναι καλυμμένος με τους Μπασινά και Ρίκκα.

Πλήθος... ονομάτων

Οσον αφορά το θέμα του μέσου, πλήθος προτάσεων έφτασε στην ΠΑΕ ΑΕΚ από τη στιγμή που ανακοινώθηκε και επίσημα η επιθυμία του Ριβάλντο να φύγει από την ΑΕΚ. Στην Ενωση προτάθηκαν οι Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος στις αρχές Αυγούστου, Τόμας Γκράβενσεν, που δεν θα είχε καμία αντίρρηση να μετακομίσει στην ΑΕΚ, Αλβάρο Ρεκόμπα και Ντιέγκο Σολάρι.

Ακόμη, κανένα απολύτως πρόβλημα να φορέσουν την «κιτρινόμαυρη» φανέλα δεν θα είχαν ούτε οι Γκαστόν Ματσίν (Νιους Ολντ Μπόις), Αγκουστίν Πελετιέρι (Λανούς) και Λεάντρο Γκρασιάν (Μπόκα Τζούνιορς).

Δεν υπάρχουν σχόλια: