Τρίτη, Αυγούστου 05, 2008

Διεθνείς ειδήσεις !

Ευχαριστημένος με Ετό ο Γκουαρντιόλα


Ευχαριστημένος με την απόδοση του Σάμουελ Ετό στα παιχνίδια προετοιμασίας που δίνει η Μπαρτσελόνα στις Η.Π.Α. δήλωσε ο Πέπε Γκουαρντιόλα. Αυτές οι δηλώσεις δείνουν μεγάλες πιθανότητες για την παραμονή του Ετό στη Μπάρτσα !







Στη Σεβίλλη ο Ντούσερ


Κάτοικος Ανδαλουσίας θα είναι ο Άλντο Ντούσερ για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς η Σανταντέρ συμφώνησε να παραχωρήσει τον Αργεντινό μέσο στη Σεβίλλη για 3 εκατ. ευρώ, συν τα μπόνους που μπορούν να φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ.






Τρείς μήνες εκτός ο
Σνάιντερ

Στους τρεις μήνες, τελικά, ορίστηκε η επιστροφή του Γουέσλεϊ Σνάιντερ στα γήπεδα, σύμφωνα με τους γιατρούς στην Ισπανία. Όπως αναφέρθηκε, ο τραυματισμός του Ολλανδού διεθνούς μέσου της Ρεάλ δεν ήταν τόσο σοβαρός, όσο αναμενόταν, καθώς υπήρχαν φόβοι πως θα απουσίαζε για, περίπου, έξι μήνες.




Η Γιούβε θέλει Μάνινγκερ


Ο Αλεξ Μάνινγκερ βρίσκεται στο στόχαστρο της «Μεγάλης Κυρίας» για να πάρει την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα, πίσω από τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Το “Tuttosport” υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Γιουβέντους έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τον ατζέντη του παίκτη και η πρόταση θα φτάνει το 1 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών.

Στη Φιορεντίνα ο Αλμιρόν


Η Φιορεντίνα έκανε δικό της, με μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, τον Σέρχιο Αλμιρόν, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere Dello Sport». Μετά την παραμονή του Άντριαν Μούτου στη Φλωρεντία μέχρι το 2012, οι «βιόλα» κινήθηκαν για την απόκτηση του Αργεντινού μέσου από την «Γηραιά Κυρία» και το πέτυχαν με 400.000 ευρώ, έχοντας οψιόν αγοράς για την συνιδιοκτησία του.



Πρόταση Γι
ουβέντους σε Σβανστάιγκερ

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Τσάμπι Αλόνσο, η Γιουβέντους στρέφεται στις υπόλοιπες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Πρώτος στόχος είναι ο Σεμπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τους «μπιανκονέρι» να εμφανίζονται έτοιμοι να καταθέσουν προσφορά στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ο Γερμανός άσος.




Εντουάρντ
ο:Επιστρέφω τα χριστούγεννα

Την πεποίθηση ότι θα επιστρέψει πριν από τα Χριστούγεννα εξέφρασε ο Εντουάρντο Ντα Σίλβα της Άρσεναλ. Ο Κροάτης επιθετικός, ο τραυματισμός του οποίου -στο παιχνίδι με την Μπέρμιγχαμ- σόκαρε την ποδοσφαιρική Ευρώπη, τον περασμένο Φεβρουάριο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον πέντε μήνες ακόμα.


Τότεναμ για Βίγια


Αστρονομική πρόταση που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ είναι έτοιμη να καταθέσει η Τότεναμ προκειμένου να «προσγειώσει» στο Λονδίνο τον Νταβίντ Βίγια, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Δεδομένου ότι η αγγλική ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα πώλησης του Βούλγαρου επιθετικού Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Βαλένθια, η ολοκλήρωση της μεταγραφής ίσως δεν είναι δύσκολη υπόθεση.

Πέρνει Σαχά η Σάντερλαντ


Μια ακόμα πολύ καλή μεταγραφική κίνηση ετοιμάζεται να κάνει η Σάντερλαντ, αφού τα έχει βρει σε όλα με τον Λουίς Σαχά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μαύρες γάτες» δεν είχαν πρόβλημα να καταβάλουν στην πρωταθλήτρια Αγγλίας το ποσό των 12 εκατ. ευρώ προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: