Σάββατο, Αυγούστου 09, 2008

Δεντα παρατά ο Ολυμπιακός για Ντιόγκο !


Αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση και να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον Ντιόγκο, φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος όχι μόνο δεν παρατά την περίπτωση του αλλά πιέζει τις καταστάσεις να τελειώνει το σίριαλ μια ώρα νωρίτερα.

Στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» υπάρχει έντονη κινητικότητα, αλλά και μεγάλη αισιοδοξία πως το θέμα είναι διαδικαστικό και από το περιβάλλον της διοίκησης... βγαίνει πως το θέμα θα λήξει θετικά εντός λίγων ημερών. Για να γίνει αυτό βέβαια τα χρήματα που θα δαπανηθούν θα είναι τα περισσότερα που έχουν δοθεί ποτέ για παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος ρωτήθηκε χθες από δημοσιογράφους για το τι ποσό είναι διατεθειμένος να ξοδέψει ο Ολυμπιακός, αφού η διοίκηση της Πορτουγκέζα κάνει την... δύσκολη και ανεβάζει τις απαιτήσεις και η απάντηση ήταν χαρακτηριστική: «Tο πόσα θα προσφερθούν για τον παίκτη, θα το μάθετε στο τέλος...». Το μόνο δεδομένο είναι πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή

Με σύμμαχο την μητέρα του...

Στον Ολυμπιακό άλλωστε έχουν έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια απόκτησης του Ντιόγκο. Ο λόγος για την μητέρα του παίκτη Κλαούντια Μπαζίλια, που επισκέφτηκε την Αθήνα, ξεναγήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και έφυγε από την χώρα με τις καλύτερες εντυπώσεις από τους εντυπώσεις, αφού πήρε μια γεύση από τα παραλιακά μέρη των νοτίων προαστίων..

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: