Πέμπτη, Αυγούστου 28, 2008

Το μυαλό τώρα στο πρωτάθλημα και την κλήρωση του ΟΥΕΦΑ


Στο πρωτάθλημα στρέφουν πλέον την προσοχή τους οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον αποκλεισμό από τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ανασύνταξη της ομάδας θα πρέπει να είναι άμεση, και σε αυτό προσανατολίζονται οι άνθρωποι του συλλόγου, καθώς ο χρόνος πιέζει.

Το Σάββατο (19:00) οι νταμπλούχοι κάνουν πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, μια ομάδα που πέρσι «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλία στο Γ. Καραϊσκάκης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Κάρλος Καρβαλιάλ, βρέθηκε μάλιστα χθες στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου, για να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του.

Το παρών στην αναμέτρηση με τον Αστέρα, όπως δήλωσε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε χθες, θα δώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, ο Ντιόγκο. Ο νεαρός φορ θα πάρει -πιθανότατα- φανέλα βασικού, καθώς το επιθετικό πρόβλημα της ομάδα είναι εμφανές και θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα για να καταλήγει πιο εύκολα στα δίχτυα η μπάλα.

Η κλήρωση και η «μαύρη» λίστα
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα μάθουν τον αντίπαλο τους οι «ερυθρόλευκοι» στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Άνθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού θα βρεθούν στην κλήρωση, φιλοδοξώντας να κάνουν μια πολύ καλή πορεία στη δεύτερη τη τάξη διοργάνωση.

Με βαριά τιμωρία απειλούνται στον Ολυμπιακό από την ΟΥΕΦΑ, λόγω των επεισοδίων σε βάρος της αποστολής της Ανόρθωσης, αλλά και του πετροπόλεμου που ξέσπασε λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού έξω από το Καραϊσκάκη. Θυμίζουμε εδώ, ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι ήδη υπότροποι, κάτι που σημαίνει ότι η τιμωρία είναι σίγουρη και (μάλλον) αυστηρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: