Πέμπτη, Αυγούστου 07, 2008

Δηλώθηκε η λίστα του Ολυμπιακού με Ανόρθωση !


Ο Ολυμπιακός έστειλε σήμερα στην ΟΥΕΦΑ τη λίστα με τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στις δύο αναμετρήσεις με την Ανόρθωση, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναμενόταν, εκτός λίστας έμεινε ο Κριστιάν Λεντέσμα, ο οποίος δεν υπολογίζεται πλέον από τους Πειραιώτες και ίσως και εντός της ημέρας να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν. Ακόμη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός για τα δύο ματς με τους Κύπριους τους Μίρνες Σίσιτς και Γιάννη Παπαδόπουλο.

Στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα 22 παικτών, που είναι οι εξής: Αντζας, Μπελούτσι, Ραούλ Μπράβο, Λεονάρντο, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλέτι, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κόβατς, Κοβάσεβιτς, Λέτο, Μενδρινός, Μήτρογλου, Νικοπολίδης, Πάντος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Πατσατζόγλου, Ντουντού, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ.

Υπολογίζονται ακόμη οι Παναγόπουλος και Κατσικογιάννης που βρίσκονται στη β’ λίστα, με τους γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Δικαίωμα για μία αλλαγή

Πάντως, ο Ολυμπιακός όπως και όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν δικαίωμα για μία αλλαγή στη λίστα, ακόμη και μία μέρα πριν τον πρώτο αγώνα.

Τι σημαίνει αυτό; Από τη στιγμή που φεύγει ο Λεντέσμα, ο ξένος επιθετικός που θα αποκτηθεί, θα έχει δικαίωμα να μπει στη λίστα και να παίξει με τη Ανόρθωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: