Τρίτη, Αυγούστου 19, 2008

Τρόμαξαν με Μάτος, τελειώνει του Ζιβέ !


Ενας τραυματισμός ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες εξελίξεις του Μαρσέλο Μάτος στην πρωινή προπόνηση, τάραξε τα ήρεμα νερά στην Παιανία. Ο Βραζιλιάνος μέσος χτύπησε στο γόνατο στο "διπλό" και άμεσα ζήτησε βοήθεια αφού οι πόνοι ήταν έντονοι.

Το ιατρικό τιμ αποφάσισε άμεσα ο παίκτης να μεταφερθεί στο Ιατρικό Κέντρο για να υποβληθεί σε εξετάσεις για να λυθεί οποιαδήποτε απορία αν υπάρχει κάποιο σοβαρό ή όχι πρόβλημα.

Τελικά, για καλή τύχη όλων η μαγνητική που έκανε ο παίκτης ήταν καθαρή. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου τρεις ημέρες και εντός σαββατοκύριακου θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς ωστόσο άγνωστο παραμένει αν θα συμμετέχει ή όχι στον επαναληπτικό με τη Σπάρτα Πράγας αφού θα προτιμηθεί να είναι πιο έτοιμος (λόγω και του σκορ του πρώτου αγώνα) για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα με την ΑΕΚ.

Ακυρώθηκε το φιλικό

Τελικά το προγραμματισμένο φιλικό με το Χαϊδάρι (στο τουρνουά και με τον Εθνικό) δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και έτσι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν, χωρίς να γίνει κάποια φιλική αναμέτρηση. Εκεί ο Ολλανδός τεχνικός θα ρίξει το βάρος της προετοιμασίας ενόψει του επαναληπτικού με την Σπάρτα Πράγας που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Τελειώνει θετικά ή αρνητικά

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να τελειώσει θετικά ή αρνητικά το σίριαλ της απόκτησης του Γκαέλ Ζιβέ. Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να απαντήσει τις επόμενες ώρες στην πρόταση που του έγινε (πιθανώς και την Τετάρτη) είτε θετικά είτε αρνητικά.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη κάνουν λόγο ότι παρόλο που δεν έχει βρει ομάδα σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό δεν επιθυμεί να έρθει στην χώρα μας. Ωστόσο οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της υπόθεσης και πιστεύουν ότι θα έχει αίσιο τέλος με τον διεθνή παίκτη να είναι -εκτός απροόπτου- ο τελευταίος κρίκος στις φετινές μεταγραφές των "πράσινων".

Δεν υπάρχουν σχόλια: