Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

«Δικέφαλος» Τζιμπούρ





















Το μεσημέρι του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το σίριαλ της μετακίνησης του Ράφικ Τζιμπούρ! Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργίας με την ΑΕΚ, δηλώνοντας πανευτυχής που ήρθε σε μία μεγάλη ομάδα και στοχεύοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος επιθετικός αφίχθη στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου συζήτησε τους όρους του συμβολαίου του με τους ανθρώπους της Ένωσης. Τελικά, στις 16.30 αποχώρησε από τον οδό Γράμμου, έχοντας υπογράψει τριέτες συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 500.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, με αύξηση κατά 50.000 κάθε έτος. Παράλληλα, ορίστηκε κι ένα μπόνους 100.000 ευρώ, σε περίπτωση που ξεπεράσει τις 25 συμμετοχές, ενώ φυσικά υπάρχουν και μπόνους κατάκτησης τίτλων.

«Με έπεισαν»

Ο Τζιμπούρ αποκάλυψε ότι ο λόγος που ήρθε στην ΑΕΚ ήταν τα λόγια των ανθρώπων της. «Με έπεισαν αυτά που μου είπαν τόσο ο πρόεδρος της ομάδας, όσο και ο προπονητής», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Όταν υπογράφεις στην ΑΕΚ θέλεις να είσαι πρωταθλητής. Στόχος μου ήταν να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα κι έγινε. Ήρθα να έρθω σε μια ομάδα που πραγματικά με ήθελε».

Τέλος, αναφέρθηκε στο ντέρμπι και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. «Σίγουρα θα ήθελα να παίξω στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, σίγουρα δεν είναι ευχάριστο που η ομάδα αποκλείστηκε, αλλά εγώ ήρθα στην ΑΕΚ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου». Όσον αφορά στο κυριακάτικο ντέρμπι; «Αν σε κάποιους αγώνες θα ήθελα πραγματικά να παίξω, είναι στα ντέρμπι», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: