Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2008

Τι έδειξε ο Δώνης στην προπόνηση της Δευτέρας ενόψει Ομόνοιας


Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Ομόνοια την προσεχή Πέμπτη. Ο Γιώργος Δώνης έδειξε πλάνα ενδεκάδας στην προπόνηση της Δευτέρας, δείχνοντας να εμπιστεύεται σχεδόν όλους όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Μπόλτον.

Συγκεκριμένα, ο Σάχα προορίζεται για τη θέση του τερματοφύλακα, μιας και ο Μάχο είναι τραυματίας, ενώ Ράμος, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος και Χουανφράν θα αποτελέσουν την αμυντική τετράδα. Στη μεσαία γραμμή, ο Αντώνης Ρίκκα θα είναι ο συνδετικός κρίκος της άμυνας με την επίθεση, έχοντας αριστερά του τον Ριβάλντο και δεξιά έναν εκ των Χετεμάι και Καφέ, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα, λόγω της καλής απόδοσής του στο φιλικό με την Μπόλτον.

Στην επίθεση, ο Μπλάνκο θα είναι ο μοναδικός φουνταριστός, με τον Παυλή να μένει στον πάγκο. Ο Αργεντινός θα έχει τη βοήθεια των Σκόκο και Ζορμπά από δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Αξίζει να πούμε ότι ο Σκόκο δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, για λόγους ξεκούρασης και τίποτα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: