Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Θρυλική πρόκριση για Αποέλ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα !


Μεγάλη πρόκριση, η οποία ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία των κυπριακών ομάδων στα Κύπελλο Ευρώπης, πήρε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο "Μαρακανά", το βράδυ της Πέμπτης (28/08).

Παρά τις αντιξοότητες του αγώνα, οι "γαλαζοκίτρινοι" έδειξαν τη μεγάλη τους ψυχή και πήραν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ χάρη στην ισοπαλία 3-3 στην παράταση. Η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε τελειώσει 2-2 με τους Κοσόφσκι και Πίντο να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΑΠΟΕΛ, ένα προβάδισμα που ωστόσο δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Το γκολ που έστειλε τους κυπελλούχους Κύπρου στον έβδομο ουρανό πέτυχε ο Μιροσάβλιεβιτς τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράτασης κι ενώ προηγουμένως είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι των Σέρβων, με ποδοσφαιριστή λιγότερο λόγω αποβολής του Χιώτη στη φάση του πέναλτι κι έχοντας δοκάρι σε σέντρα σουτ του Πουρσαϊτίδη.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ραντικόγεβιτς, Νίνκοφ, Μπόμοβιτς, Γκάι, Νάρκοβιτς, Μιλίγιατς, Μπογκτάνοβιτς, Μπουρσάνοβιτς, Κόρομαν, Πρίνκοβιτς, Ντα Σίλβα.

AΠΟΕΛ: Χιώτης, Φλορέα, Πουρσαϊτίδης, Χρίστου, Σεγκιρί, Χαραλαμπίδης, Παουλίστα, Μοραΐς, Μιχαήλ (Μορφής), Κοσόφσκι, Ζεβλάκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: