Παρασκευή, Αυγούστου 29, 2008

Βαλβέρδε στους «ερυθρόλευκους»: Δεν κάναμε τίποτα σωστό, κακός ο διαιτητής


Πολλά παράπονα από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στην Ανόρθωση στο Καραϊσκάκη είχε από τους παίκτες του στην προπόνηση της Πέμπτης στου Ρέντη ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν δύσκολη τόσο για τον Ισπανό τεχνικό όσο και για τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, ο προπονητής του Ολυμπιακού «ξόδεψε» αρκετό χρόνο για να τους επισημάνει τα λάθη τους, προκειμένου βέβαια να μην επαναληφθούν.

«Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση μετά τον αποκλεισμό. Εγινε μεγάλη ζημιά και στο σύλλογο και σε εμάς. Πρέπει, όμως, να μαθαίνουμε και από τα καλά και από τα άσχημα, για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη», ήταν τα πρώτα λόγια του Βαλβέρδε και συνέχισε:

«Είπαμε να μπούμε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, εμείς όμως από το πρώτο δεκάλεπτο δείξαμε ότι ήμασταν πολύ νευρικοί, ενώ έγιναν πολλές λάθος πάσες. Από τα πρώτα λεπτά βγήκαμε εκτός παιχνιδιού και το μόνο που κάναμε ήταν να διαμαρτυρόμαστε».
«Δεν ήταν καλός ο διαιτητής»

Ο Βάσκος δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον διαιτητή του αγώνα, ο οποίος πιστεύει ότι αδίκησε τον Ολυμπιακό: «Και στα δύο παιχνίδια με την Ανόρθωση, ο διαιτητής δεν ήταν καλός. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, πρέπει να κερδίζουμε και τον διαιτητή. Κι αυτό δεν γίνεται με τις διαμαρτυρίες. Επίσης, δεν είχαμε καθόλου ρυθμό και το παιχνίδι κύλησε όπως το ήθελαν οι αντίπαλοι. Μας κατέλαβαν άγχος και πίεση».
«Δεν είχαμε καθαρό μυαλό»
Στο τέλος, τους εξήγησε τι έπρεπε να κάνουν για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Για να μπορέσουμε να παίξουμε όπως θα έπρεπε και να κυνηγήσουμε με προϋποθέσεις την ανατροπή, θα έπρεπε να έχουμε καθαρό μυαλό και να παίξουμε έξυπνα. Κι αυτό δεν το κάναμε καθόλου... ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: