Σάββατο, Αυγούστου 30, 2008

Μώραλης: Πάθαμε «στραπάτσο», αλλά ξεκινάμε με μεγάλη όρεξη το πρωτάθλημα


OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Δεν είχαμε συνηθίσει να παίζουμε προκριματικά, έχουμε μάθει να παίζουμε στους ομίλους και με βάσει αυτό έγινε ο προγραμματισμός. Αποτύχαμε. Θέλουμε λίγες ημέρες για να συνέλθουμε και αγωνιστικά και οικονομικά. Μας κόστισε είναι αλήθεια ο αποκλεισμός από την Ανόρθωση, μια υποδεέστερη ομάδα και δεν υποτιμώ με αυτό την Ανόρθωση. Αυτό πειράζει τον κόσμο και μας στοίχισε λίγο ο τρόπος»
, ήταν τα πρώτα λόγια του Μώραλη.

«Μπορούμε να προχωρήσουμε στο ΟΥΕΦΑ»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ: «Είχαμε μια πολύ εύκολη κλήρωση. Θέλουμε να παίξουμε πολλά παιχνίδια στο ΟΥΕΦΑ, να πάρει η Ελλάδα πόντους και η ομάδα χρήματα, ενώ θα πρέπει και ο κόσμος που πλήρωσε εισιτήριο διαρκείας να δει πολλά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός μπορεί αντικειμενικά να προχωρήσει στο ΟΥΕΦΑ, έστω κι αν δεν μιλάμε για προημιτελικούς, ημιτελικούς και τέτοια, που γράφουν κάποιες εφημερίδες. Πάθαμε ένα «στραπάτσο», αλλά ξεκινάμε με μεγάλη όρεξη το πρωτάθλήμα και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

«Να μαζευτούν οι... θερμόαιμοι»

Οσο για τα επεισόδια που έγιναν πριν από το ματς με την Ανόρθωση τόνισε: «Είναι δουλειά της αστυνομίας να «μαζέψει» τους θερμόαιμους και όχι των ομάδων. Δουλειά τους είναι να παίζουν ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: